Sportshirts voor Kenia komen binnen!

Zoals jullie inmiddels weten gaan er in de voorjaarsvakantie acht leerlingen (Caitlin, Ella, Kelly, Kiran, Levi, Max, Sep en Tarik) en twee docenten (Mlg en Wtr) van onze school naar Kenia om de leerlingen te ontmoeten die wij sponsoren door middel van een studiebeurs. Ook brengen wij enkele bezoeken aan de basisscholen waar de stichting Kids in Kenia mee verbonden is. Wij gaan ervaren hoe het is om in Kenia naar school te gaan.

Er is vanuit Kenia de vraag gekomen om (tweedehands) sportshirts mee te nemen. Leerlingen gaan in Kenia naar school in een schooluniform en als zij een gymles hebben is er geen sportkleding om te gebruiken, zij gymmen dus in hun gewone kleding. Niet zo fris natuurlijk. Wij willen heel graag sportshirts voor deze leerlingen meenemen. Dus kijk eens in je kast of daar nog sportshirts liggen die je niet meer past of gebruikt? Misschien kan je ook op je sportclub vragen of zij nog shirts over hebben. Het gaat vooral om van die lichtgewicht shirts (bijvoorbeeld voetbalshirts). We kunnen dikke, katoenen shirts niet gebruiken, die shirts te zwaar zijn om mee te nemen naar Kenia.

De eerste sportshirt komen al binnen maar willen er nog veel meer meenemen.

De shirts kun je inleveren op school tot 18 februari bij de administratie. Hoe fantastisch zal het zijn wanneer we de leerlingen in Kenia blij kunnen maken met heel veel sportshirts?