Onderwijs gaat door! Hieronder meer

Centraal examen gaat niet door

Minister Slob van Onderwijs heeft aangegeven dat de CSE’s voor vmbo, havo en vwo dit schooljaar geen doorgang kunnen vinden vanwege de Coronacrisis. Het slagen / zakken van de leerlingen wordt nu bepaald aan de hand van de eindcijfers van de schoolexamens. Als de leerling slaagt, krijgt hij/zij een volwaardig diploma, waarmee de overstap naar het vervolgonderwijs gewaarborgd is. Klik hier voor meer informatie.

Onderwijs gaat door!

Het gebouw is voor lessen tot in ieder geval 1 juni gesloten. Het onderwijs gaat echter wel door. 

De lessen worden online gegeven volgens het rooster dat in Magister wordt gepubliceerd. De docenten zullen zorgen voor duidelijke Presentaties (bijv PowerPoint) en voor vragen ook beschikbaar zijn via Google Hangout chat of Google Hangout Meet. 

Daarnaast kunnen er elke dag vragen worden gesteld aan een team van studenten via de Monkee-app. De leerlingen hebben via hun mentor een pin gekregen om van deze krijgen app gebruik te maken. 

Voor uitleg om thuis je lessen te volgen klik je hierKlik hier voor de brief die per mail is verzonden aan ouders/verzorgers.

In het nieuws

Formatief toetsen
Zoals in de laatste coronabrief aangegeven gaan we in de aankomende weken formatieve toetsen afnemen. Deze toetsen zullen digitaal afgenomen word ... Lees meer »
Wat te doen als je chromebook kapot gaat
Protocol bij een defect Chromebook van The Rent Company (klas 1 en 2):Stap 1: De leerling constateert dat zijn chromebook stuk is en meldt dit bij ... Lees meer »
"Het is een gezellige, leuke school. De school is niet te groot en niet te klein, je kunt alle lokalen makkelijk vinden" (Bibi en Romée, 1ste klas)

"Je wordt goed begeleid bij het plannen" (Kirsten, 5e klas)

"Je hebt een goede band met de docenten en je hebt veel vrienden. Ook uit andere klassen" (Sanne 2e klas)

"Als je een les hebt gemist, kun je altijd daarna weer om extra hulp vragen" (Luna, 2e klas)

"Je kan zijn wie je bent, de sfeer is goed en de school is een fijne leeromgeving" (Linda, Zoë en Kimberly, 4e klas)

"Ik geniet van de musicals en de kampen!" (Calvin, 3e klas)

Kijk hier voor de nieuwste foto's

IMG_7937 IMG_7919 IMG_7916 IMG_7914 IMG_7909 IMG_7906
IMG_7920 IMG_7917 IMG_7915 IMG_7912 IMG_7907 IMG_7905