Hieronder het laatste nieuws!

Problemen koppeling digitale leermiddelen Iddink (ECK-ID)

Wij hebben vernomen dat er problemen zijn met het koppelen van het digitale materiaal. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op via WhatsApp met Iddink via telefoonnummer 06-83940822. Graag klantnummer of postcode/huisnummer van de leerling vermelden en een foto van de pagina waarop je kunt zien waar het koppelen misgaat.

Welkom bij het 's Gravendreef Leidschenveen

Het 's Gravendreef College is een kleine, veilige en sfeervolle school voor havo- en vmbo-kgt. Onze belangrijkste doelstelling is uit iedere leerling te halen wat er in zit. Zo hebben wij een tweejarige brugperiode, waardoor je ruimschoots de tijd hebt om te ontdekken welk niveau het beste bij je past. Iedere brugklasser heeft zijn eigen chromebook en we maken gebruik van digitaal lesmateriaal. 

In de bovenbouw van het vmbo-theoretische leerweg – klas drie en vier – kunnen leerlingen alle profielen – met uitzondering van het profiel techniek - volgen. In de gemengde leerweg worden de profielen zorg & welzijn en economie & ondernemen aangeboden. In de havo worden alle profielen aangeboden.

Daarnaast bieden wij een programma waarin cultuur een belangrijke plaats inneemt. Leerlingen bezoeken voorstellingen, gaan naar musea en nemen deel aan lessen drama. Leerlingen kunnen ook havo-examen doen in de vakken dans, drama en beeldend.

In het nieuws

Masterclass TIJD
Wil je hieraan meedoen? Je kunt je opgeven door een formulier op te halen en ingevuld weer in te leveren bij Juan (gom), Tessa (mrm) of Michael (h ... Lees meer »
Infomoment voor ouders MBO Rijnland op maandag 5 oktober
Infomoment voor ouders op maandag 5 oktober van 19:30-21:00 op alle locaties van mboRijnland: Gaat uw kind volgend jaar naar het mbo en wilt u hie ... Lees meer »
"Het is een gezellige, leuke school. De school is niet te groot en niet te klein, je kunt alle lokalen makkelijk vinden" (Bibi en Romée, 1ste klas)

"Je wordt goed begeleid bij het plannen" (Kirsten, 5e klas)

"Je hebt een goede band met de docenten en je hebt veel vrienden. Ook uit andere klassen" (Sanne 2e klas)

"Als je een les hebt gemist, kun je altijd daarna weer om extra hulp vragen" (Luna, 2e klas)

"Je kan zijn wie je bent, de sfeer is goed en de school is een fijne leeromgeving" (Linda, Zoë en Kimberly, 4e klas)

"Ik geniet van de musicals en de kampen!" (Calvin, 3e klas)

Kijk hier voor de nieuwste foto's

IMG_7937 IMG_7919 IMG_7916 IMG_7914 IMG_7909 IMG_7906
IMG_7920 IMG_7917 IMG_7915 IMG_7912 IMG_7907 IMG_7905