Welkom bij het SportLab voor leerlingen van jaar 1 en 2!

 

Bij het SportLab hebben we het doel om onze leerlingen meer sporturen aan te bieden en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun eigen vaardigheden, ongeacht hun startniveau. 

Daarnaast willen we hen ook kennis laten maken met vernieuwende sporten en hen tactisch dieper laten ingaan op bekende sporten. Onze missie is om de leerlingen te begeleiden in hun sportieve ontwikkeling en hen te helpen groeien als individuen en als teamspelers.

Wat kun je verwachten van het SportLab?
  • Meer sporturen

In het SportLab krijgen leerlingen extra sporturen aangeboden, wat hen de kans geeft om hun vaardigheden te verbeteren en hun passie voor sport te ontdekken en te ontwikkelen.

  • Kennismaking met vernieuwende sporten

Naast de bekende sporten zoals voetbal, turnen, hockey en basketbal, zullen we de leerlingen ook kennis laten maken met nieuwe en uitdagende sporten. Enkele voorbeelden hiervan zijn archery tag, freerunning, flag football en ultimate frisbee. Dit biedt hen de mogelijkheid om hun horizon te verbreden en nieuwe interesses te ontwikkelen.

  • Tactische verdieping

Bij bekende sporten zullen we dieper ingaan op tactische aspecten, zoals het verkleinen van teams van 5 tegen 5 naar 3 tegen 3. Dit helpt de leerlingen om een beter begrip te krijgen van de strategieën en tactieken die betrokken zijn bij het spel.

  • Competenties ontwikkelen

Tijdens de SportLab lessen zullen we ook werken aan verschillende competenties, zoals: omgangsnormen, het omgaan met winst en verlies, lesgeven (van makkelijk naar moeilijk) en het organiseren van toernooitjes. Dit helpt de leerlingen niet alleen op sportief vlak, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling.
 

Samen streven naar sportief succes!

Bij het SportLab staan plezier, sportiviteit en persoonlijke groei centraal. We moedigen onze leerlingen aan om hun grenzen te verleggen, samen te werken en te streven naar sportief succes, ongeacht hun niveau of achtergrond. 

We kijken ernaar uit om samen met onze leerlingen een onvergetelijke en leerzame sportervaring te beleven!