Klik op het filmpje , dan zie je hoe blij wij de zomervakantie in gaan. Wij wensen jullie ook een hele fijne vakantie!

 


Welkom bij 's Gravendreef Leidschendam

Het 's Gravendreef College Leidschendam is een kleine school voor vmbo-kgt met aandacht voor iedereen. Een goede sfeer, veiligheid en kleinschaligheid helpen het maximale uit iedere leerling te halen. Zo hebben wij een tweejarige brugperiode, waardoor je ruimschoots de tijd hebt om te ontdekken welk niveau het beste bij je past. Iedere brugklasser heeft zijn eigen chromebook en we maken gebruik van digitaal lesmateriaal. 

In de bovenbouw van de vmbo-theoretische leerweg – klas drie en vier – kunnen leerlingen alle profielen – met uitzondering van de sector techniek - volgen. In de gemengde leerweg worden de profielen zorg & welzijn en economie & ondernemen aangeboden. 

Daarnaast bieden wij een programma waarin cultuur een belangrijke plaats inneemt. Leerlingen bezoeken voorstellingen, gaan naar musea en nemen deel aan lessen drama.
"Klein, daardoor ken je iedereen"

"Actief!, Er zijn veel leuke (buitenschoolse) activiteiten"

"We hebben respect voor elkaar en de docenten helpen je"

"Jong, er zijn veel jonge docenten waardoor je snel wordt begrepen"

"Een school met veel leuke leerlingen en docenten"

In het nieuws

Diploma uitreiking juli 2018
Weergave cijfers op telefoon
Kortgeleden zijn wij er achter gekomen dat de cijferweergave op de telefoon niet altijd helemaal gelijk is aan de weergave die je ziet op je compu ... Lees meer »
IMG_0767
1B0A1084
IMG_6090
DSC01241
1B0A7326
20180601_101702
45
1B0A7444
IMG_2411
036