Welkom op het 's Gravendreef

VAKANTIE!

Vanaf maandag 22 juli t/m vrijdag 30 augustus is het zomervakantie. 
De eerste lesdag is weer op dinsdag 3 september. Ouders ontvangen in de laatste week van de vakantie een mail over de start van het schooljaar. Tijdens de vakantie werken we hard aan het nieuwe rooster, daarom staat Magister dicht tot vrijdag 30 augustus. Wij wensen iedereen een zonnige vakantie!

Welkom bij 's Gravendreef Leidschendam

Het 's Gravendreef College Leidschendam is een kleine school voor vmbo-kgt met aandacht voor iedereen. Een goede sfeer, veiligheid en kleinschaligheid helpen het maximale uit iedere leerling te halen. Zo hebben wij een tweejarige brugperiode, waardoor je ruimschoots de tijd hebt om te ontdekken welk niveau het beste bij je past. Iedere brugklasser heeft zijn eigen chromebook en we maken gebruik van digitaal lesmateriaal. 

In de bovenbouw van de vmbo-theoretische leerweg – klas drie en vier – kunnen leerlingen alle profielen – met uitzondering van de sector techniek - volgen. In de gemengde leerweg worden de profielen zorg & welzijn en economie & ondernemen aangeboden. 

Daarnaast bieden wij een programma waarin cultuur een belangrijke plaats inneemt. Leerlingen bezoeken voorstellingen, gaan naar musea en nemen deel aan lessen drama.

In het nieuws

Ardennen 3-VMBO
Vorige week heeft klas 3 drie dagen genoten in de Ardennen. Lees meer »
Ontwerp een poster voor het schoolfeest
Op 28 juni hebben we alweer het laatste schoolfeest van dit schooljaar. De poster hiervoor mogen jullie zelf ontwerpen. Dus mail naar els@sgdc.nl ... Lees meer »
"Klein, daardoor ken je iedereen"

"Actief!, Er zijn veel leuke (buitenschoolse) activiteiten"

"We hebben respect voor elkaar en de docenten helpen je"

"Jong, er zijn veel jonge docenten waardoor je snel wordt begrepen"

"Een school met veel leuke leerlingen en docenten"

Kijk hier voor de nieuwste foto's

IMG_7937 IMG_7919 IMG_7916 IMG_7914 IMG_7909 IMG_7906
IMG_7920 IMG_7917 IMG_7915 IMG_7912 IMG_7907 IMG_7905