Welkom op het 's Gravendreef

VAKANTIE!

Vanaf maandag 22 juli t/m vrijdag 30 augustus is het zomervakantie. 
De eerste lesdag is weer op dinsdag 3 september. Ouders ontvangen in de laatste week van de vakantie een mail over de start van het schooljaar. Tijdens de vakantie werken we hard aan het nieuwe rooster, daarom staat Magister dicht tot vrijdag 30 augustus. Wij wensen iedereen een zonnige vakantie!

Welkom bij 's Gravendreef Leidschenveen

Het 's Gravendreef College is een kleine, veilige en sfeervolle school voor havo- en vmbo-kgt. Onze belangrijkste doelstelling is uit iedere leerling te halen wat er in zit. Zo hebben wij een tweejarige brugperiode, waardoor je ruimschoots de tijd hebt om te ontdekken welk niveau het beste bij je past. Iedere brugklasser heeft zijn eigen chromebook en we maken gebruik van digitaal lesmateriaal. 
In de bovenbouw van het vmbo-theoretische leerweg – klas drie en vier – kunnen leerlingen alle profielen – met uitzondering van het profiel techniek - volgen. In de gemengde leerweg worden de profielen zorg & welzijn en economie & ondernemen aangeboden. In de havo worden alle profielen aangeboden.

Daarnaast bieden wij een programma waarin cultuur een belangrijke plaats inneemt. Leerlingen bezoeken voorstellingen, gaan naar musea en nemen deel aan lessen drama. Leerlingen kunnen ook havo-examen doen in de vakken dans, drama en beeldend.

In het nieuws

3E Winnaar corvee prijs 'Op de hoek'
Afgelopen jaar waren de derde klassers de trotse bewoners van ‘Op de hoek’ en zij hebben het er keurig schoon gehouden! Wij hebben bijgehouden wel ... Lees meer »
Nieuwe brugklassers juli 2019
Afgelopen woensdag kwamen onze nieuwe bruggers weer voor de eerste kennismaking met elkaar en met de school. Wij wensen Lees meer »
"Het is een superleuke school, er zijn leuke docenten en er wordt niet gepest" (Milan, 1ste klas)

"Je wordt goed begeleid bij het plannen" (Kirsten, 5e klas)

"Je hebt een goede band met de docenten en je maakt snel vrienden. Ook uit andere klassen" (Max, 4e klas)

"Als je een les hebt gemist, kun je altijd daarna weer om extra hulp vragen" (Luna, 2e klas)

"Je kan zijn wie je bent, de sfeer is goed en de school is een fijne leeromgeving" (Linda, Zoë en Kimberly, 4e klas)

"Ik geniet van de musicals en de kampen!" (Calvin, 3e klas)

Kijk hier voor de nieuwste foto's

IMG_7937 IMG_7919 IMG_7916 IMG_7914 IMG_7909 IMG_7906
IMG_7920 IMG_7917 IMG_7915 IMG_7912 IMG_7907 IMG_7905