Welkom bij 's Gravendreef Leidschenveen

Het 's Gravendreef College is een kleine, veilige en sfeervolle school voor havo- en vmbo-kgt. Onze belangrijkste doelstelling is uit iedere leerling te halen wat er in zit. Zo hebben wij een tweejarige brugperiode, waardoor je ruimschoots de tijd hebt om te ontdekken welk niveau het beste bij je past. Iedere brugklasser heeft zijn eigen chromebook en we maken gebruik van digitaal lesmateriaal. 
In de bovenbouw van het vmbo-theoretische leerweg – klas drie en vier – kunnen leerlingen alle profielen – met uitzondering van het profiel techniek - volgen. In de gemengde leerweg worden de profielen zorg & welzijn en economie & ondernemen aangeboden. In de havo worden alle profielen aangeboden.

Daarnaast bieden wij een programma waarin cultuur een belangrijke plaats inneemt. Leerlingen bezoeken voorstellingen, gaan naar musea en nemen deel aan lessen drama. Leerlingen kunnen ook havo-examen doen in de vakken dans, drama en beeldend.
"Het is een superleuke school, er zijn leuke docenten en er wordt niet gepest" (Milan, 1ste klas)

"Je wordt goed begeleid bij het plannen" (Kirsten, 5e klas)

"Je hebt een goede band met de docenten en je maakt snel vrienden. Ook uit andere klassen" (Max, 4e klas)

"Als je een les hebt gemist, kun je altijd daarna weer om extra hulp vragen" (Luna, 2e klas)

"Je kan zijn wie je bent, de sfeer is goed en de school is een fijne leeromgeving" (Linda, Zoë en Kimberly, 4e klas)

"Ik geniet van de musicals en de kampen!" (Calvin, 3e klas)

In het nieuws

Oberhausen was gemütlich!
De leerlingen hebben genoten van het mega grote winkelcentrum, aardige mensen, heerlijk eten en de Kerstmarkten. Kerstjurkjes, koekhartjes en leuk ... Lees meer »
Interscolair Basketbaltoernooi - Vrijdag 7 december
Op vrijdag 7 december hebben wij deelgenomen aan het interscolair basketbaltoernooi in Voorburg. In de ochtend heeft ons meisjesteam van de onderb ... Lees meer »

Kijk hier voor de nieuwste foto's

unnamed unnamed (1) IMG_4271 IMG_4262 IMG_4160 IMG_2502
unnamed (2) IMG_4275 IMG_4264 IMG_4257 IMG_4157 IMG-20181121-WA0009