Leidschenveen en Leidschendam vallen in de prijzen op het interscolair voetbaltoernooi!

Donderdag 28 oktober mochten we eindelijk weer eens onze sportieve kunsten laten zien tijdens een interscolair toernooi. Deze donderdag was het de beurt aan de sport voetbal. Op een half veldje met kleine goals streden de teams uit Leidschendam en Leidschenveen tegen de 6 andere scholen van onze scholengemeenschap en tegen elkaar. De prachtige doelpunten vlogen ons om de oren en bij vlagen was het oogstrelend tiki taka voetbal. Aan het einde van het toernooi bleek dat er een hoop medailles voor het 's Gravendreef verdiend waren. 

Zo pakte de jongens en meisjes van de onderbouw Leidschenveen en de jongens klas 3 en 4 van leidschendam allemaal de eerste plaats. De meiden kregen het gehele toernooi maar 1 doelpunt tegen en scoorde maar liefst 29! keer. Het jongens schoolteam van Leidschenveen behaalde een prachtige 2de plaats tegen vrijwel alleen maar oudere jongens. 

Wij willen alle leerlingen bedanken die mee hebben gedaan met dit toernooi. Door jullie gezelligheid en inzet is het een prachtige dag geworden voor onze school. 

Klik hier voor meer foto's.