Excursie tweede klassen Amsterdam november 2018

Afgelopen maandag en woensdag hebben de tweede klassen een bezoek gebracht aan Amsterdam. Hier werden het vernieuwde Anne Frank Museum en het Rijksmuseum bezocht en een stadswandeling gemaakt langs de grachten van onze hoofdstad.
Het vernieuwde programma van het Anne Frankhuis, met daarin een introductie door vertellers van het museum en de nieuwe audiotour in het voor- en achterhuis, maakte op veel leerlingen een dusdanig diepe indruk dat ze er stil van werden. Velen vonden het een bijzondere ervaring en stelde veel goede vragen voor en na het bezoek aan het achterhuis. Een geslaagd bezoek dus. Klik hier voor de foto's.

Voor V2G eindigde het zelfs helemaal bijzonder, toen Martijn Bink van de NOS met een cameraman klaarstond om te vragen of leerlingen iets wilde vertellen over het vernieuwde Anne Frank Museum. Hartstikke leuk, en natuurlijk zeker geen probleem voor onze musicalleerlingen. Interviews met vier van onze leerlingen zijn op 22 november om 19:00 te zien in het NOS jeugdjournaal!