Donna danst naar Londen

Wat leuk om kennis te maken! Ik ben Donna van Thuijl, 17 jaar en net klaar met mijn havo-opleiding. In september begin ik mijn nieuwe opleiding jazz uitvoerend danser bij London Studio Centre in Londen! 

In mijn zoektocht naar de opleiding die het beste aansluit bij mijn ambities, deed ik audities bij verschillende dansscholen. De verrassing was enorm toen ik hoorde dat ik bij ‘the lucky few’ hoorde en ben uitgekozen door London Studio Centre. Deze 3-jarige (hbo) dansopleiding in Londen is voor mij de ideale plek om mijn talenten verder te ontwikkelen en de belangrijkste stap naar een professionele danscarrière. Daarnaast zal het zelfstandige leven in Engeland een geweldige ervaring voor mij zijn. 

Waarom ik uw hulp vraag:
Behalve het collegegeld van 16.000 euro per jaar (3x) maak ik ook kosten voor mijn verblijf op de campus daar. Hiervoor heb ik een maximale studielening afgesloten. Ook mijn ouders dragen een behoorlijk deel bij. Alleen is dat nog niet genoeg. Wilt u mij steunen en mijn droom uit laten komen? Als tegenprestatie mail ik mijn donateurs elke maand de exclusieve hoogtepunten van mijn tijd in Londen. Ook kunt u mij volgen op Facebook! 

Achtergrondinfo: 
Als 4-jarige begon ik met klassiek ballet. Mijn interesse in dans in verschillende stijlen (modern, hiphop, jazz en improvisatie) groeide elk jaar. Zo tof dat ik zelfs mijn havo kon combineren met een musical opleiding. Daarnaast volgde ik ook bij Mariëlle en Joost de Vooropleiding Dans en Theater bij Creating Art Productions in Den Haag. Erg pittig soms maar vooral heel leerzaam en leuk. Ik doe er alles voor om mijn droom uit te laten komen om ​​allround commercieel danser te worden. 

Alle donaties zijn van groot belang en van harte welkom! 
De link naar mijn crowdfundingplatform: https://whydonate.nl/fundraising/donna-danst-naar-londen/nl